ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Şehit Abdülkadir Oğuz Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Okulumuzda Ara Tatilede(5-9 Nisan 2024) "Soru Çözüm ve Motivasyon Kampı" yapmayı planlıyoruz. Bütün Öğrencilerimizi bekliyoruz.

Nis

Hedef YKS kapsamında öğrencilerimizin motivasyonunu artırmak ve üst öğrenim kurumlarını tanıtmak amacıyla Harran Üniversitesini gezdik. İlahiyat Fakültesi ve Fen-Edebiyat Fakültesinin değerli hocalarını dinledik.

Mrt

ŞANLIURFA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HEDEF LGS-YKS 2024 KAPSAMINDA YAPTIĞI TOPLANTIDA ALINAN KARARLAR aşağıdaki linktedir.

Mrt

Hedef YKS 2024 komisyonu okul rehberlik servisiyle işbirliği çerçevesinda Milli Savunma Üniversitesi(MSÜ) tanıtım panosu hazırlandı ve öğrencilere başvuru noktasında yardımcı olundu.

Mrt

Okulumuz Rehber Öğretmeni Aliye SEZER tarafından 12.Sınıf öğrencilerine "Etkili Ders Çalışma Yöntemleri" ile ilgili bilgiler verildi. İsteyen öğrencilere YKS ye yönelik ders programları hazırlandı.

Mrt

Hedef YKS 2024 Kariyer Günleri kapsamında Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden Prof.Dr.Hüseyin AKPINAR ve Eğitimci-Yazar Şükran HEKİMOĞLU TAŞDELEN tarafından öğrencilerimize seminerler verildi.

Mrt

HEDEF YKS 2024 UYGULAMA KILAVUZU aşağıdaki linlktedir.

Şbt

BEN TEMİZİM, SINIFIM TEMİZ projesi kapsamında haftanın en temiz sınıfı 9/C sınıfı oldu.

Ock

ŞANLIURFA VALİLİĞİ BİGEP(Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi) Derceye Giren Öğrencilerimize Ödülleri Verildi

12.SINIF DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER

1.İbrahim Halil DONUK